Spatserar

I dag har det släppt rejält. E spatserar runt och är mer gående än krypande nu. Han är så söt så när han spatserar runt och tar det på största allvar 😉 Han går längre och längre sträckor och står still och tittar och funderar innan han fortsätter spatsera runt. Inte ramlar han heller längre när han tappar balansen, utan spatserar på lite fortare för att återfå den igen. Han är verkligen en liten sötkorv vår lilla E 🙂

Annars har hela helgen gått åt att flytta runt och packa ner saker. Vi har bytt rum med barnen och nu ska hyllor, böcker och allt annat jox flyttas runt och hitta sina platser. Inte det lättaste när man han massor med saker. Just nu ligger allt överallt, men vi behöver få upp hyllor samt ta en tripp till Ikea innan det som är kvar går och fixa… Vi passade även på och möblera om vardagsrummet när vi ändå höll på, så nu känns det bra. Bara allt blir i ordning och inte står överallt så blir det toppen.
Älsklingen har åkt iväg med alla barnen till sina föräldrar för att tvätta. Jag får lite egentid och en stund att pusta ut och vila. Skönt.

Hoppas ni alla haft en bra helg?!
Kram kram

Annonser

3 thoughts on “Spatserar

 1. Nu blev jag nyfiken på hur det blev efter ommöbleringen! Vi har haft en hyfsad bra helg! Kunde väl varit lite bättre!
  Hoppas du får en bra dag imorgon!!
  Vi kan väl höras av när du kommit hem!?
  Kram kram Josefin

 2. Det är så häftigt när dom precis lärt sig gå 🙂 Känns ju som att det är evigheter kvar innan Vincent är där, men det lär ju så fort (tyvärr).
  Bebis blir stor.
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s