Julen

Så var julen över för denna gången. Det går sjukt fort, och man hinner inte riktigt med för innan man vet ordet av så var söndag här och det var bara packa och bege sig hemåt igen…
Men det var kul och komma upp till norrland och bror med sambo sam lilla Milwa 🙂 Lilla sötisen.
Julen spenderade vi i lugnan ro och åt god julmat och kollade på kalle samt öppnade julklappar som tomten kommit med 🙂 Massor blev det till barnen och dom var så nöjda. Dock drabbades vi av en sväng rälig magsjuka samt en släng av feber, så det var ju lite mindre roligt, men ack så typiskt.

Nattåget från luleå var 1½ timme försenat igår  innan det ens åkt från första stationen och blev ytterliggare försenat under natten, så vi kom till stockholm först vid kvart i tio idag. Vi skulle egentligen vart i stockholm kvart över sex och tagit tåget hem tio över sju. Men istället blev det tidig lunch och ombokning till malmötåget som går 11.21. Så nu sitter vi på tåget hemmåt. Nu hade vi redan vart hemma och kunnat ta det lungt bara, men vi är påväg och det hade kunnat vara värre.
Måste dock säga att det är väldigt långt från malmö till luleå (sangis/happaranda) men barnen var duktiga påvägen dit och hemresan har också gått bra. Dock är vi nog alla väldigt trötta och slitna. Önskar också att vi hade kunnat stanna längre och att tiden inte gick så fort, samt att det inte var så långt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s