Borde sova

Jag borde sova, men av någon anledning så skulle jag vilja vara uppe hela natten och bara titta på alla urusla program som kommer på tv:n mitt i natten. Vet inte varför?! Kommer dock inte göra det, för jag ska upp i morgon bitti och jobba och jag vet redan nu att jag verkligen kommer vara dötrött när klockan ringer kvart över fem! Jag borde verkligen ha sovit redan för en timme sedan – minst!

Istället har jag torkat golven, städat köket, städat badrummet, duschat och packat in morgondagens middag i kylen. Lagade helstekt laxsida i ugnen i kväll, då jag tidigare på dagen lagade fyllda paprikor som vi åt till middag. Tyckte det var lika bra och passa på så att middagen i morgon är så gott som färdig, då jag ändå var hemma idag. I morgon ska E till dagis som vanligt, då han vart pigg som en nötkärna och inte kräk sen i går morse.

Nej, nu ska jag försöka stänga de bruna små och hoppas på att jag får sova något. Vet inte varför det ska vara så svårt nu för tiden?! Så drygt för på morgonen är jag såå sjukt trött så jag knappt kommer upp. Det är inte klokt :/

20121024-232225.jpg
Just nu är jag sjukt förtjust i denna doften. Får bli till och handla hem den snarast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s